US OPEN 2009
Strana 1 od 1
Ne zaboravite u koliko se dobijenih setova igra
Dao sam predikciju za mec kao da se igra u dva dobijena seta medjutim u ovom duelu Sunca (Zverev) i Marsa (Granollers) Mars postaje jaci ulazi vremenom u 7 kucu uz sve Sunce ulazi u konjunkciju sa APOF (Antiscia Tacka srece) ali eto poraza kada se igra u tri dobijena seta. Pitanje je ova konjunkcija koliko je odlucujuca a koliko uopste doprinosi Suncu u odnosu na ulazak Marsa u 7k. No svejedno.
Poslednji izmenio Franco dana Pon Avg 31, 2009 1:20 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Soderling-Montanes
I u ovom mecu imate Sunce u konjunkciji sa APOF , Soderling pobedio. Dakle Planeta vladar u konjunkciji sa APOF nije definitivan aspekt nema moc konacne predikcije.
O3Sep2009 US OPEN
E pa danas vam ne treba astrologija ako danas ne dodju svi favoriti sa onim veoma niskim kvotama onda nikad nece. Za mene je veoma niska kvota do 1,10 u tenisu.
Srecno.
Srecno.
Pogresio sam
Pogresio sam trebalo je da pogledam ali danas je zaista bio dobar dan za favorite medjutim uvek ima izuzetaka.
Ja nemam objasnjenje zaporaz Troickog
Ja za poraz Troickog nemam objasnjenje ako neko hoce da se ukljuci sa svojim tumacenjem astroloske karte za mec dobrodosao je.
13sep 2009 Federer - Djokovic ako pocne na vreme FEDERER WIN
Ako mec pocne na vreme Federer bi trebalo da dobije glatko ako mec ne traje duze od 2 i po sata ako traje duze moze biti napeto ali mislim da pobedjuje sigurno
Kako je Federer izgubio od Del Potra
Sad ako saberete osnovne vrednosti ACC i ESS dostojanstava bice vam jasno medjutim pogledajte Mesec je u praznom hodu, favorit kazu pobedjuje, e pa ne pobedjuje uvek.
Nije ni bitno dakle dok ne bude drugacije nemojte raditi predikcije kada je Mesec u praznom hodu, ja ih radim kada je sve u korist 'favorita' .
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu